Distress Markers ja leimailujaOlen jo pitkään tehnyt kortteja, mutta leimakuvia ei ole niissä juurikaan tullut käytetty ihan vain siitä syystä että olen kammoksunut kuvien värittämistä. Ihaillen ole kuitenkin katsellut kaikkia niitä kauniita kortteja joita taidokkaat leimakuvien värittäjät ovat tehneet.
Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin hankkimaan Distress Marker -tussit.

- - - - - - 

After pondering forever I decided to buy Disstress markers. 
And I have utterly fallen in love with them!
 My agony of watercolouring is over, from now on I have tools that I'm not able to fail with. 
Youtubessa videoita katsellessa tulee välillä inspiraatioähky ja sellaisen kautta oikeastaan ajauduin tekemään ostopäätökseni. Videot vakuuttivat minut siitä, että kyllä minäkin tähän pystyn, niin helpolta se näytti. Ja nyt kun tusseja on tullut testailtua jo useamman kerran, olen todella tyytyväinen ostokseeni. Se on todella helppoa! Ymmärsin että painajaiseni vesivärimaalauksista johtuu vain puhtaasti siitä, että välineet ovat olleet ihan vääränlaiset.
Näillä saa niin kaunista jälkeä ja värien voimakkuutta on helppo säädellä. 

Leimasimia löytyi onneksi jo kaappien pohjalta, nyt sain nekin käyttöön.
Paljon olen tykännyt Gorjuksen leimasimista jotka ostin alemyynnistä jo jokunen vuosi sitten, en ole vain keksinyt niille käyttöä.
Leimailin muutaman Gorjuss -tytön paperille harjoitellakseni tekniikkaa.Vihreämekkoinen tyttö oli ensimmäinen yritys, ja kuten kuvasta näkyy ei tuo blendaaminen ihan ottanut sujuakseen. Vanhan sanontakin toteaa harjoituksen tekevän mestarin, joten muutaman yrityksen jälkeen homma alkoi jo toimimaan. Hommaa helpottaa kyllä huomattavasti myös tuo Sinellistä hankkimani Zig:n vesisäiliösivellin.


Tekniikoita on varmaan lukuisia, itse koen helpommaksi suoraan kynällä piirtämisen kuvaan ja sitten blendaamisen. Kertokaahan rakkaat lukijat, minkä tekniikan olette itse kokenut parhaaksi?

Tykkään näistä niin!

- - - - - - 

Sure, I have to learn and practice bit more my techinique but I'm getting there. 
Please let me know, if you have some tips and tricks for using Distress Markers!


Ei kommentteja