Satu

Tervetuloa blogiini!

Satu täällä kirjoittelee. Olen Tamperelaistunut eteläpohjalainen jolle luovuus on terapiaa ja etenkin paperiaskartelu kaikessa muodossaan on lähellä sydäntä. Tosin kaikenlaisia muitakin kädentaitoja  on tullut kokeiltua, vaihtelevalla menestyksellä tosin. Puikot taitavat olla ainoat, jotka eivät suostu yhteistyöhön. :D Lapsesta saakka on askartelut olleet minulle hyvää ajanvietettä, kuitenkin intohimo juuri paperiaskarteluhin löytyi 2012 kun löysin Pinterestin ihmeellisen maailman.

Järjestän erilaisia tapahtumia ja kursseja tilauksesta, otahan siis yhteyttä jos kiinnostaa. Kurssit ovat esimerkiksi oivallista tyhy-toimintaa ja kurssien sisältö voidaan räätälöidä täysin ryhmäläisten taitojen mukaan.
Puuhailen myös Planner Lovers Finland sivuston ylläpidossa sekä aktiivisesti planner- ja askartelutapahtumissa, joten tulehan nykäisemään hihasta jos kohdataan.

Askartelun lisäksi päiviäni ilahduttaa avomies ja lauma nelijalkaisia. Saattavatpa hekin joskus vilahtaa blogipostauksissani ja videoissa. Päivätyössä viihdyn sosiaalialalla.

Toivottavasti viihdyt blogissani! Mielelläni otan vastaan myös palautetta ja toiveita niin blogissa kuin Youtubessa, joten jätä rohkeasti kommenttia. :)


_Satu_


Ei kommentteja