Artist trading coins -JCC #33

Heinäkuu tuli ja sen mukana taas uus Jehkotar craft challenge haaste. Käy kurkkaamassa haaste postaus blogista ja osallistu! 

- - - 

July has arrived and it's time for new Jehkotar Craft Challenge. This time I got the inspiration for my DT work from the song. I jumped on the artist trading coins bandwagon and oh how much I love making these cuties, there is so much more inspiration playing with the round shape. 
If you haven't heard about artist trading coins go and see Inky fingered Cats blog post about it or see the video below.

- - -

Tässä kuussa inspiroiduin haasteessa olevasta biisistä, Elastinen "Eteen ja ylös", erityisesti biisin sanoista "katse eteen ja suupielet ylöspäin". ATC coinsit ovat tällä hetkellä melko suosittuja maailmalla joten ajattelinpa kokeilla tehdä niitä tällä kertaa ja pakko myöntää että ymmärrän miksi nämä ovat niin suosittuja; Ihanan nopeita tehdä ja itse koin että ympyrä muotona antaa paljon enemmän mahdollisuuksia luovuudelle. 

ATC coinseissa on sama idea kuin ATC korteissakin, mutta muoto on vain pyöreä kuten kolikossa. ATC coinsin koko on 2,5" (6,3cm) eikä sen tekemiseen varsinaisesti ole sääntöjä. ATC coinseja voi vaihdella samaan tapaan kuin ATC korttejakin esimerkiksi erilaisissa ryhmissä. Jos haluat tietää lisää ATC coinseista, käy kurkkaamassa Inky fingered Catin blogipostaus tai katso alla oleva video.Stanssaillin oikean kokoiset ympyrät Canson mixed media imagine -paperista, lisäsin ohuen gesso-kerroksen korttien pintaan jotta ne kestävä paremmin maaleja ja vettä. Maalasin kortit Dylusion painteilla, lisäsin kohopastalla ja sabluunalla tekstuuria. 
Pohjavärien sävyillä lisäsin pohjamaalin päälle roiskeita ja leimasimella tekstiä.
Lehdestä revityillä suikaleilla ja näillä ihanilla Jane Davenportin kollaasi papereilla tein kortteihin lopulliset kuviot ja tekstuurit. Valmiit kortit viimeistelin vielä valkoisilla maalikynäroiskeilla ja tummensin kolikoiden reunat all-kynällä. Ei kommentteja