A world that we design - JCC#29

Maaliskuun Jehkotar Craft Challenge on julkaistu ja tämän kertaiseen haasteeseen tein esimerkkityöksi art journal -aukeaman. Inspiraation sain haasteen bingoruudukosta, keltainen-harso-ressaus. 

- - - 

Here is my DT-work for this month´s Jehkotar Craft Challenge. I did this art journal layout by using monoprints I´ve done earlier for flower petals. 


Kukkien terälehdet tein vanhoista monoprinteistä (gel press) joita minulta löytyi laatikon pohjalta. Toisinaan on kivaa haastaa itseään tekemään vanhoista matskuista ja etenkin art journalissa tämä tekniikka toimii kivasti. 


Pohjalla on heavygessoa, värit on distress oxide musteita ja dylusionin akryylimaalia, lisäsin myös haasteen mukaisesti harsoa pohjalle tuomaan tekstuuria kukkien alle.  Ressausta löytyy kukkien vihreistä lehdistä.

Lainaus "We can live in a world we design" on elokuvasta The Greatest Showman, joka on muuten visuaalisesti ja tarinaltaan hyvin inspiroiva elokuva. Suosittelen elokuvan katsomista!


Tykkään erityisen paljon näistä Studio Calicon Mistables kirjaimista, jotka voi värjätä itse lähes millä tahansa medialla, kirjaimissa oleva resistenssi antaa kivan efektin.

Osallistuhan sinäkin haasteeseen! :) 

Ei kommentteja