Layers and details -kurssilla Ikaalisissa

Viime viikonloppuna minulla oli ilo osallistua Terhi Koskisen kurssille Ikaalisissa, Nannan Paperi&Helmi -kaupalla. Olen pitkään ihastellut Terhin töitä niin blogissa kuin youtubessa ja olikin ihana päästä gurun oppiin. 

- - - - - -
Last weekend I participated on Tehi Koskinen's Layers and Details -workshop. It was amazing workshop and I learned a lot. I made this layout for photo of me and hubby hanging out in London, oh happy days. I really enjoy this layering techinique, it's easy and inspiring.

If you haven't already, go and check out Terhi Koskinen's blog and Youtube channel.


Kurssikitti oli ihanan muhkea ja näytillä oli myös Terhin töitä. Videoilla työt näyttävät upeilta, mutta livenä ne on vielä upeampia. 


Työn pohja tehtiin valkoiselle pohjalle lyijykynällä, misteillä ja vedellä. Tämä "sotkeminen" on muuten ihanan terapeuttista. 


Kerroksia työhön tehtiin paperinpaloista kootulla "kasalla", tässä saa muuten näppärästi käytettyä kaikki laatikon pohjalla pyörivät paperin palaset. Kerroksellisuutta tuli myös leimailulla ja langalla.
Ennen kuvan kiinnittämistä vielä paljetti nauhaa ja voilá, työ on koristeita vaille valmis. Koristelujen jälkeen syntyi tällainen ihanuus. 
Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen ja sain ammennettua näistä tekniikoista hurjasti omiin tuleviin leiskoihin. 

Kannattaa muuten ehdottoamsti Nannan kauppa Ikaalisissa jos on ohikulku matkalla, valikoima on ihan valtavan ihana. Tarvittaessa ostaminen onnistuu myös Facebookin kautta. Nannan putiikilla on myös paljon kursseja, kannattaa kurkata siis myös kurssiaikataulut.


TallennaTallenna

Ei kommentteja