Pocket letter

Kolme vuotta sitten päätin elvyttää vanhan rakkaan harrastuksen, kirjeenvaihdon. Kirjeitä on tullut lähetettyä maailmalle lukuisia ja sitä myötä on tulleet tutuksi myös pocket letterit eli taskukirjeet.
Taskukirjeet kootaan muovitaskuihin joissa on valmiit taskut. Vaihtoehtoja on lukuisia, keräilykorttitaskut, project life taskut... jos viitseliäisyys riittää voi tehdä taskut vaikka itse fuse toolin avulla.
Taskukirjeet tehdään usein jonkun teemanmukaisesti, tosin se ei ole pakollista. 

Valitsin tämän taskukirjeen teemaksi "Aztec". Aloitan tekemisen aina leikkaamalla kortit sopivaan kokonaan ja suunnittelemaan asettelua.

- - - - - -

Since I started writing penpal letters few years back I found totally new genre of penpalling, pocket letters. 
These are totally fun to make and so very gorgeous.

I useally do pocket letters with themes. This time I decided to do "Aztec" themes pocket letter.


Kun olen suunnitelmaan tyytyväinen lisään kortteihin yksityiskohtia, sanoja, elementtejä. Tässä käytin korkkipaperia, siirtokuvafoilia ja washiteippiä.

Lopputulosta näyttää jotakuinkin tältä. Kivoja näissä on se että kirjeistä voi tehdä todella runsaita tai ihan yksinkertaisia, tavoitellun tyylin ja teeman edellyttämän mukaisesti. Pinterestissä kannattaa käydä kurkkaamassa seinältäni Lovely Pocket letters -taulu, siellä on paljon upeita ja inspiroivia taskukirjeitä.


Taskuihin voi sujauttaa halutessaan pieniä lahjoja kirjeen saajalle. Lahjat voi olla tarroja, leikekuvia, washiteippiä, teetä, stanssattuja kuvia... mistä ikinä saaja voisi pitää. Halutessaan voi kirjeestä tehdä myös kaksipuoleisen niin, että pienet lahjat jäävät korttien väliin.Näitä on aivan ihana tehdä, mutta vielä ihanampaa on näitä vastaanottaa. :)

- - - - - -

As much fun as these are to make, it's even more fun to receive them. Happy mail! Ei kommentteja