Haalintaa osa 1

Vietin koko helmikuun ei tuhlata -kuukautta ja onkin ollut ihanaa taas pitkästä aikaa tutkia verkkokauppoja ja kauppojen askarteluvalikoimia. 
Ja tietenkin löytöjäkin on tullut tehtyä.- - - - - -

Since I had no-spenf February, March been all about serious shopping.
I have found some necessity items, I can't believe how I've managed without them. 
I also bought some paper, cards and stickers. I have lots of outgoing happymail in March, so those are definitely going to good use.Villakeijusta tilasin kasan tarvikkeita, joita olen jo pitkään kaivannut mutta en ole tullut ostaneeksi. Lisäksi ihan sattumalta löysin converse -stanssin, sillä saa tehtyä aika kivoja kortteja. Pakkohan se oli ostaa.
Villakeijussa on aina supernopeat toimitukset eli pääsin myös testaamaan tarvikkeita nopeasti.
Tykästyin etenkin tuohon paperin ressaajaan ja rangerin musteen levittimeen. Molemmille on ollut paljon käyttöä.

Tänään kävin pyörähtämässä kaupoilla ihan muissa asioissa, mutta kummasti tuli tehtyä myös askartelulöytöjä. HongKongista löysin Loihdin washiteippejä, kyseiset teipit ostin ystävälle mutta itsellänikin noita teippejä on ja tykkään niiden laadusta. Yritän olla haalimatta itselle washiteippejä, koska kokoelmaan on kertynyt jo 300 rullaa! Hieman on säilyttämisessä haasteita. 


Hongkongista löysin myös ihania tarroja, niitäkin mulla on paha tapa haalia mutta kulutustakin on. Käytän jatkuvasti tarroja plannereissa, taskukirjeissä ja kirjekaverilahjoina. 
Tokmannilta löytyi cratf-tarralappuja ja muutama Muumi-kortti, kirjekavereille nekin. 
Prisma oli tuonut kevään askartelumallistoon uusia paperilehtiöitä ja nehän oli niin kauniita että ostettava oli.  Tykkään etenkin noista Joy Craftsin lehtiöistä. 

Kyllä nyt kelpaa taas puuhastella kun ei tule tarvikkeita pulaa.


Ei kommentteja